Skip to main content

Placerings status/deaktivering

Som administrator ønsker jeg at kunne deaktivere eller på anden vis ændre status på placeringer som f.eks. projekter - uden at skulle slette dem når de er færdige, så vi kan bevarer historikken.

1 comment

This request was merged into another request

Comments1

  • Plum Ash

    •

    Apr 24, 2025

    Det er en model vi godt kan leve med, hvis de ‘ikke aktive’ bliver sorteret fra de aktive.

    Måske en fane under ikke Deaktiveret værktøj.